Pretraga sajta

Reklamni prostor


Najslušanije Radio Stanice

Najgledaniji TV Kanali

Nove Radio TV Stanice

Pomoć / FAQ

Da bi se slušao radio ili gledala TV na internetu preko Vašeg računara, potreban Vam je jedan od ovih besplatnih kompjuterskih programa: Windows Media Player, Real Player ili Winamp Media Player.

Pitanje: Da li se plaća slušanje radio stanica i gledanje TV na RadioTelevizija.net?
Odgovor: Ne, slušanje radija i gledanje televizije je potpuno besplatno.

Pitanje: Da li treba da se registrujem na Vašem sajtu?
Odgovor: Za slušanje radija i gledanje TV kanala nije potrebna nikakva registracija.

Pitanje: Zašto nemogu da slušam i gledam ni jednu od rtv stanica uživo?
Odgovor: Ako neku od rtv stanica nemožete da pokrenete (čujete ili vidite) to je najverovatnije zato što nemate instaliran program koji je potreban za taj radio/tv. Da bi sve rtv stanice radile potrebne su Vam najnovije verzije ova tri besplatna kompjuterska programa: Windows Media Player, Real Player i Winamp Media Player.

Pitanje: Imam instalirane najnovije verzije windows media player-a, real player-a i winamp-a, a opet nemogu da slušam i gledam rtv. Zašto?
Odgovor: To je najverovatnije zbog security podešavanja na Vašem računaru. Ako koristite Vistu, problem sa slušanjem može biti zbog "User Account Control-a" koji je "turned on". Drugi mogući razlog je da rtv stanica koju nemožete da čujete trenutno ne dostavlja signal.

Pitanje: Da li možemo preko Vas pozdraviti, čestitati i da li Vi ispunjavate muzičke želje preko RadioTelevizija.net i imate ikakav uticaj na programsku šemu radio i tv stanica?
Odgovor: Mi apsolutno nemamo nikakav uticaj i vezu sa rasporedom radio i tv programa. Za sve informacije oko muzičkih želja, pozdrava, čestitki i radio i tv programa uopšte, treba da idete na websajt radio/tv stanice koja Vas interesuje. Link do websajta radija ili televizije se nalazi u opisu.

Pitanje: Zašto baš sad nemogu da slušam/gledam?
Odgovor: Moguće je da je radio/tv dostigao svoj maksimum online slušalaca/gledalaca, što znači da zbog preopterećenosti nemožete odmah da se konektujete. Naš savjet je sačekate malo pa probate ponovo...

Pitanje: Da li možete da dodate moj omiljeni radio ili tv?
Odgovor: Možemo dodati samo one radio stanice i tv kanale koji imaju svoj live stream, a mogu da se slušaju i gledaju besplatno.

Pitanje: Zašto nemate i neki stranu radio i tv stanicu?
Odgovor: RadioTelevizija.net je rezervisana samo za domaće radio stanice i tv kanale.

Pitanje: Znam radio, odnosno televiziju koja može da se sluša/gleda besplatno na internetu, a nije na Vašoj listi. Dali možete da je dodate?
Odgovor: Naravno, kontaktirajte nas putem kontakt formulara i pošaljite nam podatke vezane za tu radio stanicu ili tv kanal.